Оптимізація сайтів з виробництва пива

1020
Оптимізація сайтів з виробництва пива

Любителі та затяті фанати слабоалкогольних напоїв і навіть експерти постійно ведуть суперечки про те, яке пиво краще, пастеризоване чи непастеризоване. Ми не вестимемо тривалої дискусії, а просто скажемо, що непастеризоване вважається чистішим, смачнішим, свіжішим і “живішим” пивом.

І якщо ви робите заявку на постачання великої партії або вирішили купити пиво оптом різних сортів, то при реалізації помітите, що краще продається непастеризоване пінне. А все тому, що воно корисніше, а ось чому, давайте розбиратися разом.

Відмінності у виробництві пастеризованого та “живого” пива

Купуючи пиво оптом, ціна якого цілком доступна для того, щоб вигідно відкрити свій бізнес, ви не одразу помітите різницю між живим та пастеризованим пінним. Для їх виготовлення використовують одну і ту ж сировину - солод (ячмінний, пшеничний та інших злакових культур), відібраний хміль, чиста вода, що відповідає необхідним стандартам і звичайно ж - дріжджі. Обидва напої проходять практично одні й самі виробничі процеси, блукають і дображивают в одному танку, проходять фільтрацію, але далі відбувається зміна технологічних параметрів процесу.

Непастеризоване живе натуральне пиво надходить на розлив, а решта вирушає на пастеризацію. Це означає, що воно піддається термічній обробці під впливом високих температур (60-72°С), внаслідок чого пригнічується процес розмноження бактерій та дріжджових клітин, а смак та аромат хмільного стає слабко вираженим.

Якщо ви вирішили купити пиво оптом, пам'ятайте, що напій, що не пройшов пастеризацію, смачніший, він має корисні властивості кожного компонента, містить вітаміни, мінерали та амінокислоти, що благотворно впливають на організм людини.

Органолептичні властивості пастеризованого та живого натурального пива

Купуючи пиво із заводу для свого бізнесу та реалізації даної продукції, вам доведеться працювати з клієнтами, які часто ставлять питання про відмінність органолептичних показників слабоалкогольного зілля, що пройшло термічну обробку та непастеризоване натуральне пиво.

Оптом Україна пропонує різні стилі хмільних напоїв, зовнішній вигляд і смак яких залежить від дріжджів (верхового або низового бродіння) і солоду. Характерний колір, аромат і смак надає напою та метод виробництва, саме тому:

  1. Дослідники стверджують, що навіть незначна термічна обробка змінює колір пінного, тому пастеризований напій темніє, а непастеризоване живе пиво має світліші тони;
  2. При пастеризації пінне може придбати нотки печеного хліба, а у живого натурального пива відчуватиметься неповторний аромат, приємний насичений смак та досить стійку піну;
  3. Процес пастеризації збільшує термін зберігання, при цьому не вимагає створення особливих умов, а ось у живого пива від виробника термін придатності значно менший. Коли перший варіант може зберігатися до року, другий - максимально 3-4 місяці;
  4. Живе пиво зберігає природні властивості кожного інгредієнта, а пастеризованому хмільному їх у рази менше.

Оптимізація сайтів з виробництва пива

Для того щоб Ваш сайт почав приносити прибуток - потрібно грамотно зайнятися SEO оптимізацією Вашого проекту. Цю роботу слід довірити досвідченим фахівцям компанії ABCname.

Чому вигідно купувати пиво за оптовими цінами?

Великим мережевим організаціям та дистриб'юторам завжди вигідніше купувати пиво за оптовими цінами прямо із заводу. Це співробітництво без посередників, коли укладаються договори та пропонуються нестандартні та готові рішення. Вам не доведеться переплачувати, а це означає, що можна зробити індивідуальні націнки на свою продукцію при перепродажі. Детальніше про оптові ціни на пиво можна дізнатися тут.

Більше того, пиво оптом від виробника – це гарантія високої якості, найменша ціна на великі партії, наявність супровідної документації та сертифікатів і звичайно ж – великий вибір із широкого асортиментного ряду.

Такий підхід дозволить урізноманітнити продукцію торгової точки та гарантувати своїм клієнтам якісний та повністю безпечний для здоров'я продукт.

Поділитися